Wij zijn verhuisd

Twee jaar geleden zijn wij begonnen met Escaperoom 0318 - een escaperoom met de focus op beleving. Na vele lovende reacties zijn we inmiddels klaar om de volgende stap te zetten met als doel escaperooms en andere spelconcepten naar een hoger niveau te tillen.

Dit gaan wij doen onder onze nieuwe naam “The Circle” in hartje Veenendaal. De escaperooms worden een interactief verhaal van 3 delen waarin jij de hoofdrol speelt! Het eerste deel is te spelen. De volgende twee delen, samen met andere spelconcepten, volgen in de loop van dit jaar.

Bekijk onze nieuwe website voor meer informatie: circlereallifegaming.nl

Stap 1: Activiteit kiezen

Activiteit
Datum en tijd
Extra's
Afronden
Bevestigen
De Zinkende Onderzeeër

Escaperoom Boeken

Je stapt in de schoenen van de bemanning van een onderzeeër. Plotseling gaat het mis. De motor stopt en de onderzeeër begint te zinken. Het lot van de onderzeeër en haar bemanning ligt in jullie handen. Weten jullie de motoren aan de praat te krijgen?

Een Avontuur Cadeau

Escaperoom Cadeaubon

Onze escaperoom is een onvergetelijk avontuur, waar jij samen met je vrienden, collega's of kennissen in de hoofdrol staat. Geef eens iets anders cadeau, geef een avontuur cadeau met de EscapeRoom0318 cadeaubon.

ESCAPEROOM 0318 IS EEN HANDELSNAAM VAN CIRCLE OF FOUR, INGESCHREVEN IN HET HANDELSREGISTER VAN DE KAMER VAN KOOPHANDEL ONDER NUMMER 01054298