Wij zijn verhuisd

Twee jaar geleden zijn wij begonnen met Escaperoom 0318 - een escaperoom met de focus op beleving. Na vele lovende reacties zijn we inmiddels klaar om de volgende stap te zetten met als doel escaperooms en andere spelconcepten naar een hoger niveau te tillen.

Dit gaan wij doen onder onze nieuwe naam “The Circle” in hartje Veenendaal. De escaperooms worden een interactief verhaal van 3 delen waarin jij de hoofdrol speelt! Het eerste deel is te spelen. De volgende twee delen, samen met andere spelconcepten, volgen in de loop van dit jaar.

Bekijk onze nieuwe website voor meer informatie: circlereallifegaming.nl

Veel gestelde vragen

Hier onder hebben wij veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Zo kan je snel je vraag terug vinden. Staat jou vraag hier niet tussen of wil je meer weten? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden deze graag.

Wat is een escaperoom of exitgame?

Een escaperoom is een spelkamer waar je binnen een vooraf bepaalde tijd een probleem moet oplossen om hier weer uit te komen. Dit doe je door puzzels op te lossen en hints te vinden samen met een team van vrienden, collega’s, familie of kennissen.

Vind ik dit leuk?

Ja!

Er is een reden dat escaperooms en exit games steeds populairder worden. Escaperoom 0318 is een super leuke uitdaging die je niet snel zult vergeten. Als je een keer wat anders wilt doen en lekker bezig wilt zijn is dit de activiteit voor jou.

Door wat voor soort mensen word een escaperoom gespeeld?

Een escaperooms worden door veel verschillende mensen gespeeld. Wij zien families, bedrijven en vrienden groepen die samen de uitdaging aan gaan. Of je nu houd van puzzelen of samen gezellig iets doen, iedereen vind het leuk wanneer jullie samen een oplossing weten te vinden.

Met hoeveel personen kan ik de escaperoom spelen?

Onze escaperoom is ontworpen voor 3 t/m 7 personen. Mocht u graag met 8 personen onze spelkamer willen spelen is dit geen enkel probleem. Wij raden u echter aan in twee groepen van 4 de spelkamer te spelen.

Wat moet ik aan en wat moet ik meenemen?

Enthousiasme! Je kan in je gewone kleren onze escaperoom spelen maar een makkelijke broek kan geen kwaad.

Vanaf welke leeftijd kan ik spelen?

Onze escaperoom is te spelen vanaf 12 jaar. Sommige puzzels zijn wat lastig zijn voor kinderen van 12 tot 17 jaar maar onze spelbegeleider zal zorgen dat ook zij verder komen.

Is het veilig, kan ik er halverwege uit?

Ja, de escaperoom is veilig. Je word het hele spel in de gaten gehouden door onze spel begeleider. Als er iets gebeurd zijn wij er gelijk bij. Mocht je er halverwege uit willen kan de deur worden opengemaakt of de spel begeleider kan je komen halen.

Is het eng?

Nee, onze escaperoom is niet eng. Wel proberen wij de spanning op te bouwen. Dit word gedaan met behulp van licht effecten, geluid en schik effecten.

Ik ben claustrofobisch, kan ik het spel ook spelen?

Onze escaperoom is goed te spelen en mocht het toch allemaal te veel worden kan je er altijd uit. Onze spelbegeleider zal je uit de kamer halen en je kan meekijken hoe je teamgenoten de kamer verder afmaken. Deze wetenschap is voor de meeste mensen genoeg om niet in paniek te raken en met veel plezier de escaperoom verder aftemaken.

Hoe moeilijk is het spel?

Je hoeft geen genie te zijn om de puzzels op te lossen. Met logisch na denken en enthausiastme kom je een stuk verder dan intelligentie. Het moet vooral leuk blijven en als je even niet verder komt zal onze spelbegeleider je verder helpen. Wel willen wij graag dat de escaperoom voor iedereen een uitdaging blijft. Het gemiddelde ontsnappings percentage is 40%.

Wanneer kan ik de spelkamer niet spelen?

Onze escaperoom is niet te spelen voor mensen in een rolstoel i.v.m. hoge drempels. Ook mensen die drugs hebben gebruikt of dronken binnen komen laten wij niet toe.

Wanneer zijn jullie open?

Wij zijn 7 dagen per week open. De escaperoom is alleen te spelen na reservering. Reserveren kan telefonisch, per mail of via het reserverings systeem op onze website. Klik hier voor onze openingstijden.

Zitten jullie vlak bij het centrum?

Ja, op nog geen 5 minuten lopen sta je midden in het centrum van Veenendaal.

Kan ik bij jullie ook parkeren?

Ja wij beschikken over een groot eigen parkeer terrein voor ons pand waar je gratis je auto neer kan zetten.

Hoe kom ik bij jullie met het O.V.?

Wij zitten op nog geen 5 minuten lopen van station Veenendaal centraal. Vanuit hier ben in een klein half uurtje op Utrecht centraal.

Staat je vraag er niet tussen? Aarzel vooral niet om deze te stellen! Stuur ons een mailtje en wij proberen zo snel mogelijk te reageren. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 0318 76 91 73. Mochten wij door de drukte niet kunnen opnemen word u zo snel mogelijk terug gebeld.

Email versturen
ESCAPEROOM 0318 IS EEN HANDELSNAAM VAN CIRCLE OF FOUR, INGESCHREVEN IN HET HANDELSREGISTER VAN DE KAMER VAN KOOPHANDEL ONDER NUMMER 01054298